وزیر مسکن و شهرسازی: امسال دوره خانه‌سازی است

کرج - خبرنگار جام‌جم: امسال در کشورمان سال تلاش برای گسترش ساخت مسکن است. وزیر مسکن و شهرسازی درحاشیه جلسه بررسی مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به کرج در گفتگو با خبرنگاران، روند اجرای طرح مسکن مهر را در شهرستان کرج خوب ارزیابی کرد و افزود: بخش عمده طرح مسکن مهر، تهیه زمین و آماده‌‌سازی آن است و 30 درصد آن به ساخت و ساز نظر دارد.سعیدی‌کیا گفت: هم‌اکنون در همه کشور کار ساخت مسکن از طریق تعاونی‌ها آغاز شده است.
کد خبر: ۲۶۲۷۰۹

وزیر مسکن و شهرسازی درخصوص طرح تفصیلی کرج با اشاره به تلاش برای تصویب نهایی این طرح گفت: سوالات متعددی در مورد چگونگی اجرای این طرح وجود داشته که در کمیته فنی شورای عالی شهرسازی مطرح شده است.

سعیدی‌کیا اظهار امیدواری کرد در جلسه آینده شورا مشکلات مطرح شده برطرف شود و با تصویب طرح تفصیلی کرج، توسعه شهر شکل بپذیرد.وی از ضرورت اجرای دقیق رعایت حریم جاده‌ها سخن گفت و افزود: بر اساس مصوبه وزارت راه و ترابری حریم تملک در جاده‌های سنتی به جاده چالوس 5/17متر و میزان ساخت و ساز مجاز 100متر مربع است.سعیدی‌کیا از اجرای کامل 90درصد از مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به کرج خبرداد و گفت: بحث آب شرب، حمل و نقل، ترافیک درون و برون‌شهری و مساله دانشگاه تربیت معلم از مسائل مهمی است که در جلسه دولت پیگیری خواهد شد.همچنین وزیر مسکن و شهرسازی افزود: شناسایی بافت‌های فرسوده در کنار بررسی نقشه جامع شهر‌ها و کلانشهرها از جمله اولویت‌های وزارت مسکن و شهرسازی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها